Basic hjemmeside 1.449 kr.

Få en fuldt udviklet professionel hjemmeside med de nyeste features.

Du får:

Med Danmarks billigste pris på kun 1.449 kr. får du ikke blot en simpel løsning. Du får en fuldt udviklet professionel hjemmeside, med udgangspunkt i din virksomhed og dine ønsker.

En basic hjemmeside er en som regel det man kalder for en informationshjemmeside, hvor dine produkter, services og kompetencer bliver kerneelementerne i designet.

Stort set hele hjemmesiden vil blive lavet for dig, det eneste du selv skal tænke på er blot at sende designønsker, tekster og evt. billeder til os.

Features – Basic Hjemmeside

Dit design - Vores færdigheder

Har du specifikke ønsker om hvordan din hjemmeside skal se ud? Eller skal vi bare lægge alle kortene på bordet, og gøre det vi er bedst til? Valget er dit.

Kontaktformular

Din hjemmeside bliver sat op med en nem og hurtig kontaktformular, så dine kunder altid vil kunne komme i kontakt med dig – Enkelt og hurtigt. 

SEO / Google optimering

Vil alle ikke gerne rangere højere i Google? Hos Caseo er det en selvfølge at bygge SEO-venlige hjemmesider. Dette gør at dine kunder nemmere kan finde dig via Google.

Undervisning i brug af hjemmesiden

Som en selvfølge guider Caseo dig igennem din hjemmeside og hvordan du selv kan redigere i, og tilføje til den. Men glem ikke at vi altid står klar, hvis du har brug for hjælp.

Mobil- & Tabletvenlig hjemmeside

II dag kommer ca. 50% af alt website trafik fra smartphones. Derfor er det en nødvendig feature at din hjemmeside er mobil- og tabletvenlig.

Integration med Sociale Medier

Benytter du dig af Sociale Medier? Caseo kan integrer din hjemmeside med bl.a. Facebook, Instagram, LinkedIn og alle andre Sociale Medier.

Ønsker du mere?

Vi er altid fleksible i forhold til brugerdefinerede ønsker, så kontakt os gerne, og vi finder en løsning sammen.

Tjek også mulighederne med en Premium Hjemmeside.

Leveringstid

Caseo stræber efter at levere hurtigst muligt. Leveringstiden afhænger dog stærkt af hastigheden på vores kommunikation.

Efter du har bestilt din hjemmeside og vi har modtaget de nødvendige informationer, går vi i gang og levere første udkast indenfor 48 timer. Derefter er der som oftest nogle små rettelser, som vi får løst. Du kan derfor forvente en leveringstid på 48 timer til 1-2 ugers tid, afhængig af hastigheden på kommunikationen mellem os, og antal af rettelser du ønsker. 

Få hosting & support

En hjemmeside kan ikke fungere uden at ligge på en server med internetadgang. Har du ikke selv en server eller din egen hostingløsning? Så kan Caseo hjælpe dig.

Caseo lejer sig ind på en server, hvor du for 99 kr./md. også kan få plads. – Hvis du vælger at lad Caseo sørge for din hosting, så får du både gratis email og support gennem Caseo.

N

Gratis oprettelse

Du får gratis oprettelse af webhotel til en værdi af 112 kr.

Email

Få et ubegrænset antal af emails, med dit domæne.

Løbende opdatering

Caseo holder din hjemmeside opdateret, og sørger for årlig  fornyelse af domæne og webhotel.

Gratis domæne

Du får et gratis domæne af eget valg til en værdi af 50 kr. om året.

Backup

Der bliver taget backup af din hjemmeside hver dag, og dermed går den aldrig tabt.

Support

Caseo står altid til rådighed i forhold til support vedrørende din hjemmeside.

Lad os komme igang!

Kontakt os nu, og vi ringer dig op hurtigst muligt til en snak, om hvad i ønsker og hvilke muligheder der findes.

INFORMATION

CVR: 40196919

Tlf: 29 28 58 11

Email: hej@caseo.dk

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

 

BETINGELSER

Salgs- og leveringsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik

 

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER