Cases af diverse hjemmesider lavet af Caseo

Cases

Vi har allerede lavet hjemmesider for en række virksomheder

HeDam Business case

HeDam Business

HeDam Business hjælper sine kunder med en lang række ydelser inden for administrativ support – HeDam Business skulle bruge en simpel hjemmeside, som på en enkel måde, kommunikerede virksomhedens ydelser.

Walton Sports Promotion case

Walton Sports Promotion

Walton Sports Promotion hjælper sine kunder med at få deres identitet kommunikeret ved hjælp af merchandise mm. – Walton Sports Promotion skulle bruge en hjemmeside, hvor designet hang godt sammen med hvad de tilbyder.

Garder Is Case

Garder Is

Garder Is er et helt unikt koncept, hvor Amanuel er det kloge hoved bag. De sælger is i Amalienhaven, samt kan lejes til diverse arrangementer. Amanuel og Garder Is havde brug for at komme online, og det hjalp Caseo dem med!

Regnskabshuset.com case

RegnskabsHuset.com

RegnskabsHuset.com hjælper mindre- og mellemstore virksomheder med alt inden for revisionens verden. RegnskabsHuset.com havde brug for en simpel hjemmeside, så kunderne ikke blev forvirret i en skov af informatoner.

Ny Caseo case på vej

Ejendoms Netværk Odense

Det er EjendomsNetværk Odenses formål gennem tværfagligt virke at medvirke til en levende og dynamisk byudvikling i Odense. Netværket havde brug for en hjemmeside, så medlemmerne kunne følge med online.

Sterr Furniture

Sterr Furniture

Simon Sterr manglede en stilfuld hjemmeside der matchede hans unikke designs. Caseo udarbejdede en løsning til Sterr Furniture, så kunderne i dag kan få indblik i virksomhedens arbejde og sublime håndværk.

Casa-Zortina case

Casa Zortina

Casa Zortina er en dejlig lejlighed i Spanien. Jesper, som udlejer lejligheden, havde brug for hjælp til at få lavet et “online visitkort”, med deres ejet booking link. Det leverede Caseo inden sommeren begyndte!

Kontakt os

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

+045 2928 5811

hej@caseo.dk