fbpx
Vælg en side

Facebook & Instagram annoncering

Opnå utænkelige resultater ved at lade Caseo tage ansvaret for dine annoncer på Facebook og Instagram

Sådan opnår Caseo succes med sociale medier:

Facebook annoncering

Trafik via Facebook er nemt – At skaffe den rigtige trafik som fører til konverteringer er en anden sag. Det er her Caseo er eksperter!

Instagram annoncering

Taler man Facebook Ads, så kan man ikke komme uden om Instagram. Princippet er det samme, men indholdet er vidt forskelligt.

Den unikke algoritme

Caseo kan finde ud af at anvende Facebook/Instagrams algoritme som kan skabe en efterspørgsel for dit produkt/service!

Få nye kunder

Vi skaffer dig nye kunder som førhen aldrig har hørt om din virksomhed – Dette gør vi med topfunnel kampagner.

Retargeting

Vi “angiber” dine hjemmesidebesøgende med annoncer der vil få dem til at komme tilbage – Dette gør vi med bottomfunnel kampagner.

Et bulletproof workflow

Vi vil hver dag analysere på dine annoncer, og tage action ud fra hvordan du tjener flest mulige penge med dit budget.

Under tekstforfatning

9

Skræddersyet forberedelse

Det vigtigste for os er, at få skabt en hjemmeside, som kommunikere dit budskab til den rette målgruppe. Derfor starter vi altid med at planlægge hjemmesidens opbygning i samarbejdemed dig.

9

Vi designer til du er tilfreds

Når vi går i gang med at designe hjemmesiden, lægger vi stor vægt på at designet lever op til de funktionaliteter der ønskes på siden. Vi starter altid ud med et udkast, og designer videre derfra indtil du er tilfreds.

9

Service og vedligeholdelse

Når hjemmesiden er færdig, vil der altid skulle fortages service og vedligeholdelse på den. Vil du gerne spare tid? Så gør vi det gerne for dig!

Under tekstforfatning

Hvorfor give flere tusind kroner for en hjemmeside, der kan det præcis samme, som en billig hjemmeside fra Caseo?

Hos Caseo udvikler og designer vi hjemmesider både til private og erhverv. Vi lægger utrolig meget i, at vores løsning skal kunne konkurrer med de dyre hjemmesider. Men derudover sparke røv på prisen.

Mange billige hjemmesider giver ikke en fuld løsning, og vil for det meste være spild af både penge og tid. Caseo sørger for at du får alt hvad du har brug for til kun 1.449 kr. Det er Danmarks billigste hjemmeside, og det garantere vi ved at matche prisen på andre udbydere.

Hvad med billeder og tekst? Vi forventer at du selv sammenstykker en smule tekst og finder nogle billeder. Vi giver dog gerne en hjælpende hånd, og kan godt selv finde royalty free billeder til din hjememside. Derudover kan vi også nemt hjælpe dig med at tage dine egne billeder – Både til lands, til vands og i luften!

Synes du at der mangler noget? Så tilbyder vi en masse tilkøb. Og inden du tænker, at du skal frem med den helt store pengepung. Så lever priserne på vores tilkøb selvfølgelig op til vores koncept om en billig hjemmeside. Hold dig ikke tilbage, og tag et kig på vores store udvalg af billige tilkøb her. Måske finder du noget spændende.

Har du spørgsmål?

Se vores arbejde

Tag et kig på nogle af de hjemmesider vi allerede har udviklet

Om leveringstiden

Leveringstiden varierer meget fra projekt til projekt. Der er et stort sammenspil mellem Caseo og kunden som skal gå op, før den færdige hjemmeside står klar. Når vi har modtaget tekst og billeder, vil vi hurtigst muligt påbegynde det første udkast. Når det er leveret, vil der som regel altid være tilrettelser af ønsker fra kunden.

Da tilrettelser kommer meget an på kundernes svar tid, er det utrolig svært at sige noget om hvor lang leverinstiden på en hjemmeside er. Vi kan garantere at vi vil gøre vores, for at hjemmesiden står klar hurtigst muligt. Det skal dog siges, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten for at færdiggøre et projekt hurtigere.

Hosting for 99 kr./md.

En hjemmeside kan ikke fungere uden at ligge på en server med internetadgang. Har du ikke selv en server, eller din egen hostingløsning? Så kan Caseo hjælpe dig!

Vi lejer os ind på en server, hvor du for 99 kr./md. også kan få en plads.

Hvis du vælger at lade Caseo sørge for din hosting, så får du både gratis email og support gennem os. Denne løsning anbefaler vi klart, da det giver rigtig god mening, at lade udvikleren beskæftige sig med opdateringer og vedligeholdelse – Hvilket også er grunden til at mange kunder allerede er hoppet på aftalen.

Kontakt os

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

+045 2928 5811

hej@caseo.dk