fbpx
Vælg en side

Billig Hjemmeside

Din alt-i-en løsning, hvor en billig hjemmeside, ikke går på kompromis med design, funktionalitet og alt det andet.

Alt hvad du har brug for:

Skræddersyet design

En billig hjemmeside behøver ikke at være kedelig – Derfor skræddersyer vi et unikt design der lever op til dine ønsker.

i

Helt op til 8 sider!

Med i prisen på 1.449 kr. får du helt op til 8 sider! Ønsker du flere sider? Så koster hver ekstra side kun 100 kr. stk.

Mobil- og tabletvenlig

Vidste du at over 50% trafik på internettet er via smartphones og tablets? Derfor er denne feature uundværlig.

Basic SEO (Google Optimering)

Vi sørger for at din hjemmeside installeres med et backend SEO modul, og at den er optimeret i forhold til alle Googles forholdsregler.

Integration med Sociale Medier

Har du en Facebook, Instagram, YouTube eller Twitter side? Så sørger vi for at integrere den med hjemmesiden.

Brugervenligt CMS system

Vi bygger din hjemmeside i WordPress, som er verdens mest brugte CMS system, og er meget nemt at tilrette i.

Vores process

9

Skræddersyet forberedelse

Det vigtigste for os er, at få skabt en hjemmeside, som kommunikere dit budskab til den rette målgruppe. Derfor starter vi altid med at planlægge hjemmesidens opbygning i samarbejdemed dig.

9

Vi designer til du er tilfreds

Når vi går i gang med at designe hjemmesiden, lægger vi stor vægt på at designet lever op til de funktionaliteter der ønskes på siden. Vi starter altid ud med et udkast, og designer videre derfra indtil du er tilfreds.

9

Service og vedligeholdelse

Når hjemmesiden er færdig, vil der altid skulle fortages service og vedligeholdelse på den. Vil du gerne spare tid? Så gør vi det gerne for dig!

Alt-i-en løsning der betaler sig

Hvorfor give flere tusind kroner for en hjemmeside, der kan det præcis samme, som en billig hjemmeside fra Caseo?

Hos Caseo udvikler og designer vi hjemmesider både til private og erhverv. Vi lægger utrolig meget i, at vores løsning skal kunne konkurrer med de dyre hjemmesider. Men derudover sparke røv på prisen.

Mange billige hjemmesider giver ikke en fuld løsning, og vil for det meste være spild af både penge og tid. Caseo sørger for at du får alt hvad du har brug for til kun 1.449 kr. Det er Danmarks billigste hjemmeside, og det garantere vi ved at matche prisen på andre udbydere.

Hvad med billeder og tekst? Vi forventer at du selv sammenstykker en smule tekst og finder nogle billeder. Vi giver dog gerne en hjælpende hånd, og kan godt selv finde royalty free billeder til din hjememside. Derudover kan vi også nemt hjælpe dig med at tage dine egne billeder – Både til lands, til vands og i luften!

Synes du at der mangler noget? Så tilbyder vi en masse tilkøb. Og inden du tænker, at du skal frem med den helt store pengepung. Så lever priserne på vores tilkøb selvfølgelig op til vores koncept om en billig hjemmeside. Hold dig ikke tilbage, og tag et kig på vores store udvalg af billige tilkøb her. Måske finder du noget spændende.

Har du spørgsmål?

Se vores arbejde

Tag et kig på nogle af de hjemmesider vi allerede har udviklet

Om leveringstiden

Leveringstiden varierer meget fra projekt til projekt. Der er et stort sammenspil mellem Caseo og kunden som skal gå op, før den færdige hjemmeside står klar. Når vi har modtaget tekst og billeder, vil vi hurtigst muligt påbegynde det første udkast. Når det er leveret, vil der som regel altid være tilrettelser af ønsker fra kunden.

Da tilrettelser kommer meget an på kundernes svar tid, er det utrolig svært at sige noget om hvor lang leverinstiden på en hjemmeside er. Vi kan garantere at vi vil gøre vores, for at hjemmesiden står klar hurtigst muligt. Det skal dog siges, at vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten for at færdiggøre et projekt hurtigere.

Hosting for 99 kr./md.

En hjemmeside kan ikke fungere uden at ligge på en server med internetadgang. Har du ikke selv en server, eller din egen hostingløsning? Så kan Caseo hjælpe dig!

Vi lejer os ind på en server, hvor du for 99 kr./md. også kan få en plads.

Hvis du vælger at lade Caseo sørge for din hosting, så får du både gratis email og support gennem os. Denne løsning anbefaler vi klart, da det giver rigtig god mening, at lade udvikleren beskæftige sig med opdateringer og vedligeholdelse – Hvilket også er grunden til at mange kunder allerede er hoppet på aftalen.

Kontakt os

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

+045 2928 5811

hej@caseo.dk